Firmanıza ve Hedef Kitlenize en uygun tasarımları web paketlerimiz arasından seçebilir ve iki gün gibi kısa bir sürede kullanıma sunabilirsiniz.

Deep Ajans, WEB sitelerinizi her farklı ortamda sorunsuz işleyecek ve hedef kitleye ulaşacak şekilde tasarlar. Bunun yanında, görsel malzemeleri fazla yer tutmayacak şekilde tasarlayarak her tür bağlantıda kısa sürede açılması sağlanır.

WEB sitenizin tasarımı aşamasında Deep Ajans yapılanları adım adım kontrol ederek gerektiğinde müdahale etme ve düzeltme imkanı sağlar. Tasarımlarınız ya sizin tercihlerinize göre ya da profesyonel editörlerimizin size sunacakları seçenekler arasından, ancak her zaman sizin seçimleriniz doğrultusunda gerçekleştirilir ve mutlaka beğeneceğiniz bir sonuca varılır. WEB sitenizin tasarımı sonrasında da gereken bütün hizmetleri özenle yerine getiren Deep Ajans, diğer tasarım firmalarının farklı olarak sitenizi yerli ve yabancı arama motorlarına kayıt ettirerek daha fazla kullanıcının dikkatini çekmesini sağlar.

Deep Ajans müşterileriyle daha önceden yapacağı bir sözleşme ile gerek tasarım sırasında gerekse tasarım sonrasında oluşabilecek tüm sorunlara karşı sizi güvence altına alır.

Deep Ajans kişisel ve kurumsal web siteleri tasarımı konusunda ayrıcalıklı bir konumdadır, şimdiye kadar yapmış olduğumuz çalışmalar ve başarılı projeler uzmanlığımızın kanıtıdır.

Firmanızı internet ortamına taşımak istiyorsanız detaylı bilgi almak için info@ddg.com.tr mail adresi veya +90 312 385 45 48 (Pbx) i arayarak müşteri hizmetleri departmanımıza ulaşabilirsiniz.

Web Tasarımı

E-Ticaret Uygulamaları

Online Ödeme Sistemleri

Google Optimizasyon

Google Reklam

Özel Web Yazılımları

İçerik Yönetim Panelleri

Google Haritaları