Web Sitenizi ve/veya Özel Yazılımlarınızı Barındırabileceğiniz, Epostalarınızı Yönetebileceğiniz, Disk Alanı ve Mail Adetlerine göre hazırlanmış web paketlerimizden birini seçebilir veya talepleriniz doğrultusunda sizin için aktif edilecek barındırma hizmetleri temin edebilirsiniz.

Her bir sunucumuz;
Ajax, Microsoft Silverlight, Asp, Aspx (Asp.Net), Php, Front Page, ODBC, MySQL, MsSQL Acces Desteğini sizlere aynı anda sunmaktadır. Satın almış olduğunuz bulunudurma hizmetinde ilk amacımız web sitenizin 7 Gün / 24 saat Kesintisiz ziyaret edilebilmesini sağlamakdır.

Hosting (Barındırma) Hizmeti Alırken Nelere Dikkat Edilmeli 


Sunucu (İşlemci) Başına Düşen Barındırma Sayısı
Sunucularımızda işlemci başına Maksimum 250 Barındırma hizmeti yeralmaktadır. Pek çok server hizmeti veren firma hizmet maliyetini minimuma indirmek icin cpu başına düşen barındırma hizmetini sınırlandırmaz bu da web sitelerinin daha gec daha yavaş açılması, yada açılamaması gibi sorunlar dogurur.


Sunucu Bağlantı Hızı
Sunucularımızın internet erişimi 10 Mbit bağlantı ile sağlanmaktadır.
Barındırma hizmeti 1-2 Mbit Bağlantı ilede sağlanabileceği gibi, web sitelerinin daha hızlı açılmasında en büyük etkenlerden biriside bağlantı hızıdır.


Barındırma Aylık Trafik Limiti 
Barındırma hizmetlerimizde Aylık Trafik Limiti bulunmamaktadır. Aylık Trafik Limiti sitenizin ziyaretine bağlı olarak aylık 1-2 Gb olabildiği gibi, 20-30 Gb da olabilir, Aylık Trafik Limiti bulunan hizmetlerde bu kota aşıldığı durumlarda hizmet bir sonraki ayın başlanğıcına kadar durdururlur veya Trafik Artırım ücreti olarak size fatura edilir.


Barındırma Bant Genişliği Limiti ( Bandwidth )
Barındırma hizmetlerimizde Bant Genişliği Limiti bulunmamaktadır. Bandwidth saniyede aktarılabilecek kilobyte olarak tanımlanır. Bu kavramını açıklarken bir örnek verelim; örneğin ana sayfanızın ve içersinde yer alan görsellerin toplam boyutu 128 Kb. olsun ki daha fazladır. eger aynı anda sitenizi 8 kullanıcı ziyaret ederse 1024 Kb. eder bu durumda Bandwidth limiti 1024 olan bir site 9.ziyaretçi tarafından görüntülenemeyecekdir.


Barındırma Kullanıcı Baglantı Limiti
Barındırma hizmetlerimizde Kullanıcı Baglantı Limiti bulunmamaktadır. Kullanıcı Bağlantı Limiti, sitenizi aynı anda ziyaret edebilecek kullanıcı sayısını belirler, cpu başına hizmet sınırlaması koymayan
serverlar sitenin ziyaretçi sayısını kısıtlayarak işlemci performansını dengelemeye çalışırlar bu sınırlamada sitenizin ziyaretçiler tarafından görüntülenemesine neden olur.


Barındırma E-Mail Gönderim Limiti
Her bir email adresi için günlük 250 Mail gönderimi ile aktif edilmekde olup talebinizi karşılamaması durumunda herhangi bir ücret talep edilmeksizin artırımı yapılmaktadır.


Barındırma E-Mail Tarpitting Limiti
Tarpitting Limiti sizleri Spam ( reklam ) maillerinden koruyan ve bizce en önemli limittir. Sunucularımızda her bir kullanıcı 1 dakikada en fazla 25 mail gönderebilir. Reklam Maili gönderimine izin verilen serverlar kısa bir sürede Spam Listler tarafından listeye alınırlar ve mail gönderimleri 7 Gün İle 3 Aya Kadar Yasaklanır.

Tarpitting spam’e karşı geliştirilmiş bir çözüm yöntemidir.

bir e-posta sunucusuna kısa süre içinde aynı ip’den gelen çok sayıda mesajı reddetmek yerine, işlemi çok yavaş yürütmek ilkesine dayanır. böylece listedeki diğer e-posta adreslerine sıra gelmediği için başka sunucuların da spam kurbanı olması önlenir. spam’cilerin tarpitting limitini aşmaması için mesajları belirlenen sayının altındaki paketler halinde göndermesi ve her iki paket arasında belirlenen süre kadar beklemesi gerekir. Tabi bu arada E-Mail Gönderim Limitinide aşamayacakları için serverlarımızı kullanarak spam mail gönderimi yapamayacaklardır.


Virüs Koruması
Sunucularımızın Dosya Transfer ve Mail Gönderimleri eş zamanlı olarak Anti Virüs Programları tarafından taranmakdadır. Virüslü Dosya - Mail Gönderimi ve Alımı Engellenerek Gerek Sizin Gerekse Müşterilerinizin güvenliği sağlanmaktadır. Virüsler en çok mail gönderim yöntemi ile bulaşır ayrıca Web sitenize bulaşan virüsler bir süre sonra aramam motorları tarafından yasaklanmanıza neden olur. Hiçbir Virüs Programı yüzde 100 Korumayı Garanti Edemez.


Spam Koruması
Sunucularımız Spam Mailleri otomatik olarak gönderene iade eder.Dilerseniz Web Mail Yazılımımız aracılığı ile mail almak istemediginiz adresleri kendi kara listenizi oluşturarak engelleyebilirsiniz. Anti Spam koruması ile posta kutularınız gereksiz ve isteğiniz dışında gelen reklam maillerinden arınmış olur. Hiçbir Spam Koruması yüzde100 Korumayı Garanti Edemez.


Sunucu Raid Desteği
Sunucularımız Raid desteğine sahip olup verileriniz koruma altındadır.

Alan Adı Tescili

Bireysel Hosting Hizmetleri

Kurumsal Hosting Hizmetleri

Web Alanı Hizmeti

Mail Server Hizmeti

Kurumsal Posta Hizmeti

Sunucu Barındrıma Hizmetleri