23 Yılda oluşturduğu bilgi birikimi, kuruluşların donanım ve yazılım alt yapılarının tümüne olan hakimiyetini, yeni teknolojilere yaptığı yatırımlarla birleştiren DDG Bilişim Teknolojileri müşterilerine bilişim çözümleri sunmaktadır.

DDG Bilişim Teknolojileri, iş ilişkilerinde maddi menfaati minimum düzeyde tutan, titiz çalışan, çözüm odaklı yaklaşımları ile müşterilerinin memnuniyetini en üstte tutmaya gayret gösteren bir yazılım ekibidir.

DDG Bilişim Teknolojileri, birlikte çalıştığı şirketlerin projelerini onlar kadar iyi kavrar, yazılım ve teknolojiyi en doğru şekilde kullanarak, verimliliğe ve yüksek performansa dönüştürür. Şirketlerin operasyonlarını kusursuz yürütmelerini, iş akışlarını anlık takip etmelerini ve hatta yeni iş alanları yaratmalarını sağlar. Bu sayede, DDG Bilişim Teknolojileri‘ni tercih edenler stratejik gelişim hareketlerine, idealde olması gerektiği gibi, daha çok zamanı, iş gücü ve bütçe ayırabilirler.

DDG Bilişim Teknolojileri Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen kurumlarına özelleştirilmiş servisler sunmaktadır.

DDG Bilişim Teknolojileri, günümüz iş dünyasının ihtiyaçları ile hızla gelişen teknolojileri en verimli BT platformlarında bir araya getirerek, paket yazılımların müşterinin ihtiyaçlarına yetersiz kaldığı durumlarda, standart yazılımların çok ötesine ulaşan, özelleştirilmiş çözümler hazırlamaktadır. Teknik uzmanlığı, ileri metot kullanımı, güncel yazılım trendlerine paralelliliği, yenilikçi vizyonu ve deneyimi ile DDG Bilişim Teknolojileri’nin özel yazılım geliştirme alanındaki uzmanlığını sektör liderlerine yaptığı başarılı uygulamalarla ispatlanmıştır.

DDG Bilişim Teknolojileri bünyesindeki yazılım ekibi tarafından hazırlanan Paket ve Özel yazılımlar Deep Soft markası ile satışa sunmaktadır.